Workshops

Durf jij de diepte in te duiken?

WORKSHOP: AWARD BEGELEIDING VOOR DITL EN TROUWFOTOGRAFEN

Datum: 11 oktober 2023
Locatie: Den Bosch
Groepsgrootte: Maximaal 7 deelnemers

Early Bird: €1000,- (exclusief btw) – Aanmelden voor 18 september 2023
Regulier tarief: €1150,- (exclusief btw) – Aanmelden na 18 september 2023

Docenten: Isabelle Hattink & Els Korsten

Els Korsten is in 2022 This is Reportage Family Storyteller van het jaar geworden wereldwijd en This is Reportage Wedding Storyteller Top 3 wereldwijd. 
2021 Masters of Wedding Photography fotograaf van het jaar en in 2019 top 3.
Nummer 1 van Nederland This is Reportage Family 2020.

Isabelle is ambassadeur voor Nikon Europe en stond onder andere in de top 10 van de Masters of Wedding Photography 2014 t/m 2021 en won hiermee meer dan 75 Lifetime Awards. Daarnaast won zij de titels Pinklady Wedding Foodphotgrapher of the year 2021-2022 en was zij Best Photographer of the year 2017 geworden bij Fearless Photographers.
Top 2 Wedding Photographer in the world – WPJA 2017

Wie ben jij?

Ben jij een gepassioneerde fotograaf en wil je jouw vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Doe dan mee aan onze exclusieve workshop over het beoordelen van foto’s en de voorbereidingen op fotografiewedstrijden.  Deze workshop wordt een dag vol inspiratie, interactie en persoonlijke groei.

Het consequent winnen van awards is ook verbonden aan een consequente groei in jouw fotografie. Het is een workshop die jou gaat helpen een betere fotograaf te worden en waarbij een award winnen een gevolg is, een bewustwordingsproces.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze intensieve dag zullen we samen ontdekken hoe je het beste uit je foto’s kunt halen voor specifieke wedstrijddeelname. In een kleine groep van maximaal 7 deelnemers zullen we:

– Leren hoe je kritisch kunt kijken naar je eigen werk en dat van anderen in een groepssituatie.

–  Ontdekken wat jouw fotografische krachten zijn en hoe je eventuele blinde vlekken kunt herkennen en aanpakken.

– Inzicht krijgen in het selectieproces van de beste 50 tot 150 foto’s voor jouw gekozen wedstrijd.

– Werken aan huiswerkopdrachten om je geselecteerde foto’s te verbeteren en bewerken.

Online Bespreking Sessie

Een week later komen we opnieuw samen voor een online bespreking sessie van 3 tot 4 uur. Tijdens deze sessie delen we onze bewerkte foto’s en bespreken we elkaars keuzes en verbeteringen. Dit is een waardevolle kans om te leren van elkaars ervaringen en inzichten én om te groeien als fotograaf.

Individuele Begeleiding

Maar daarmee houdt het niet op! Na de workshop kun je 3 keer 10 minuten begeleiding krijgen van Els en 3 keer 10 minuten van Isabelle. Deze individuele begeleiding is volledig onafhankelijk en stelt je in staat om de laatste puntjes op de i te zetten voor je wedstrijd inzending.

Wat levert deze workshop je op?

– Uitgebreide kennis over het beoordelen van foto’s in groepsverband.

– Het vermogen om je sterke punten te herkennen en je zwakke punten aan te pakken.

– Diepgaand begrip van het selectieproces voor diverse soorten wedstrijden.

– Een ondersteunende en vertrouwelijke groep gelijkgestemde fotografen om mee te groeien.

-Investering in jezelf

Grijp deze kans om jezelf als fotograaf te ontwikkelen, je horizon te verbreden en deel uit te maken van een hechte gemeenschap van medefotografen. Schrijf je nu in en verzeker jezelf van een plek in deze unieke workshop!

Let op: Vanwege de beperkte groepsgrootte is het aanbevolen om vroegtijdig aan te melden.

Voor vragen en aanmeldingen, neem contact op via Isabelle: info@isabellehattink.nl  of Els: els@elskorstenfotografie.nl

We kijken ernaar uit om samen met jou deze fotografische reis aan te gaan!

NO GUTS NO STORIES 8-12 APRIL 2024 ROTTERDAM

NO GUTS NO STORIES is de meest geweldige en inspirerende journalistieke fotografie workshop in Europa. Tijdens deze midweek duik je samen met zes geweldige leraren de diepte in, om jouw journalistieke vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Veel leraren hebben voorheen lesgegeven bij ‘The Full Monty Workshop’, (waaronder Damon Pijlman, Isabelle Hattink en Philippe Swiggers) of hebben hieraan meegedaan.
Maak kennis met ons fantastische  team: Philippe Swiggers, Dianne Bouman, Linda Bouritius, Isabelle Hattink, Jill Streefland en Damon Pijlman.

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor fotografen die werkzaam zijn in trouw- en familiefotografie. Samen met Stichting Handen van Humanitas ga je een opdracht uitvoeren in het bruisende Rotterdam. Hierbij word je intensief begeleid door onze mentoren.

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière en ga je all-in?
Wacht niet langer en schrijf je snel in, want deze workshop belooft absoluut ongekend te worden! Dit wordt de meest té gekke workshop die we ooit hebben georganiseerd! Kijk voor meer info op —> www.nogutsnostories.nl en check vooral ook het Instagram account —> instagram.com/nogutsnostories/ 

“Het coachingtraject was nog niet eens begonnen.. maar ik had al een jaarplan op de plank liggen haha!"
- Lees hieronder de volledige ervaring van Rick de Jongh

Aaah.. medefotografen, dit was te gek!!  Ik heb in de afgelopen maand een mentorings-/coachingstraject bij Isabelle Hattink gevolgd EN ik ben als second shooter meegegaan naar een van haar bruiloften! 

Enorm blij dat ik dit gedaan heb. Ik was al enorm enthousiast over dit mooie vak, maar het is alleen maar meer geworden, met dank aan Isabelle. 

Wat ik zo fijn vind aan de manier waarop Isabelle zo’n traject aanvliegt is het persoonlijke stuk. Ze wilde eerst een gesprek om mij te leren kennen. Ze keek waar ik op dat moment stond in mijn business en waar ik naartoe wilde. Ze nam hier echt de tijd voor!

Na dat startgesprek volgde er echt een uitgebreide mail met een ontwikkelingspad om mijzelf te blijven professionaliseren! Super gaaf. Het coachingtraject was nog niet eens begonnen.. maar ik had al een jaarplan op de plank liggen haha!

Dat op maat gemaakte plan startte dus met 3 uur coaching van Isabelle plus meelopen op een bruiloft. Eerst ben ik 2 uur gecoacht op RAWS van mijn eigen bruiloften; Isabelle analyseert hoe je als fotograaf schiet, waar je kan verbeteren en wat je al goed doet. 

Die week had ik ook een eigen bruiloft waardoor ik het geleerde dus gelijk kon toepassen in de praktijk. Daarna plande we het 3e uur coaching in en deden hetzelfde als bij de eerste 2 uur. 

Kort daarop mocht ik mee met een bruiloft van Isabelle. Tja, ook daar weer: super leerzaam en gezellig! Je ziet dat Isabelle rust heeft, maar altijd op de goeie plek staat/zit/ligt. En ze zoekt verhaaltjes. Kortom: gaaf om haar aan het werk te zien.

Wat ik ook verfrissend vond, is dat Isabelle ook haar collega fotografen aanraadt die coaching aanbieden en zij hoog heeft zitten. Ook hierbij weer op maat natuurlijk. Waarvan zij denkt dat nu passend is bij mijn ontwikkeling als fotograaf. Ik vind dat verfrissend. De community van bruidsfotografen is in Nederland (Masters) en de wereld (Fearless) echt als een grote familie. 

Sowieso is het mega waardevol om onderdeel te zijn van de gehele community van bruidsfotografen via de platformen Fearless en Masters, in mijn ogen een must als startende bruidsfotograaf. Want je leert zoveel van en met elkaar.  

Net zo leerzaam als dat het gezellig is. Ik kan het iedereen aanraden: Volg coaching bij Isabelle! 

Ik ga het zeker nog eens doen :-)

Rick de Jongh 

Naast workshops, geef ik ook 1:1 mentoring en coaching aan professionele fotografen. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om te kijken welke workshop of welk traject het beste bij jou past!