Workshops & Fotografie Conferenties

Tekst: Maris Maria Renne

Isabelle Hattink richt zich in haar werk vooral op Journalistieke Bruidsfotografie. Veel mensen weten echter niet dat ze nog véél meer doet, dan alleen trouwfoto’s maken. Wist jij bijvoorbeeld dat ze de hele wereld over vliegt om workshops te geven en te spreken op Internationale Fotografie Events en Beurzen?

Zo sprak zij in maart 2019 voor 600 fotografen op het BODAF Event in Barcelona, over het toepassen van je persoonlijke emoties en obstakels in je fotografie.
Een paar weken later (2 april 2019) sprak zij op het Congresso Fotografar in São Paulo.

Veel tijd om van haar jetlag uit Brazilië bij te komen had zij daarna niet, want op 12 april vloog ze alweer naar Jinan in China. Op het MoanaWu Photography Event gaf Isabelle een driedaagse cursus waarin studenten (van alle niveaus) van haar konden leren hoe zij fotografie benadert en krachtige beelden maakt.

In deze blogposts deel ik een flink aantal foto’s en krijg je een goede indruk, van hoe het er op zo’n event of tijdens een workshop aan toegaat.
Photo credits voor deze foto’s gaan naar: Bodaf Europe Convention – Babet Trommelen – Jacqueline Dersjant – Irina Groza – Weddamp – Ciprian Dumitrescu – Eva van Holten – Dries Regle – Eric Parey – Jeff Cooke – Jenn Nauss – Linda Bouritius – Cinderella van der Wiel.

Full monty of privé lessen

Sinds deze week staan ook alle lijnen weer open om je in te schrijven voor de Full Monty Workshop #4 (november 2019 t/m november 2020) in Amsterdam.
De Early Bird is geldig t/m 1 juni 2019, dus wacht niet te lang met boeken.

Net als voorgaande jaren kunnen 12 studenten weer een jaar lang mentoring krijgen, waarmee je in 1 jaar tijd voor 3 jaar aan kennis en ervaring kunt opdoen.
Wegens groot succes komt er dit jaar ook weer een nieuwe reeks Abso-fucking-lutely workshops, die Isabelle samen met collega Damon Pijlman geeft.

De eerstvolgende datum is 9 mei 2019 en het is goed om te weten dat de vorige drie edities al binnen enkele uren waren uitverkocht!
Wil je ook leren van Isabelle, maar liever één op één en face to face in plaats van op een groot event?
Je kunt ook met haar Skypen en samen brainstormen over jouw fotografie en zakelijke vragen stellen.
Meer weten? Kijk op de pagina Coaching!

Ook is het binnenkort mogelijk om Isabelle te boeken om ‘live’ te coachen op een bruiloft: houd hiervoor Facebook en Instagram in de gaten.
Vind je het leuk om Isabelle in actie te zien op lokale en internationale events, workshops en bruiloften? Volg dan @isabellehattink op Instagram!

Contact

Posted byIsabelle Hattink