Bruiloft van Anna & Pepe in Mexico

Iedere bruiloft die ik mag fotograferen raakt mij op een bepaalde manier.
Er is altijd iets speciaals op zo’n dag waardoor ik een diepere ervaring heb met een bruidspaar. Soms zit er ook een trouwdag tussen die mij niet alleen heeft geraakt, maar die ik ook keer op keer herbeleef en waarvan ik nog heel lang nageniet om persoonlijke redenen.

Bruiloft van Anna & Pepe in Mexico - Isabelle Hattink

Vandaag (28 april 2019) is het precies één jaar geleden dat ik de trouwdag van de Mexicaanse ‘Pepe‘ & Deense ‘Anna Katharina‘ mocht vastleggen in Mexico.

Al vóór hun grote dag, had ik in Nederland een loveshoot met Pepe & AK gedaan. Op deze leuke dag in Utrecht had ik al een enorme klik met ze: wát een energiek en liefdevol stel!

Zij hadden mij gevonden via Fearless Photography en vroegen mij om hun bruiloft (nabij Mexico City) te fotograferen.
Zoals jullie weten werk ik op een bruiloft meestal met twee fotografen. Vanwege de internationale locatie, vroeg ik voor deze dag mijn bevriende collega fotograaf Kathryn Krueger uit Texas (USA).
Zij was op deze dag mijn second shooter en samen waren we een geweldig team: we vulden elkaar perfect aan!

In deze blogpost kun je een selectie van foto’s bekijken die Kathryn en ik deze dag gemaakt hebben én waarvoor we een aantal mooie awards hebben gewonnen (waaronder WPJA en Fearless).

Het is lastig om mijn vinger erop te leggen, wát deze bruiloft nou precies zo bijzonder maakte. Natuurlijk speelde het exotische land, de prachtige omgeving en het schitterende weer een grote rol.
Maar het was vooral het gevoel van ‘verbondenheid’ dat de boventoon voerde. Gasten waren overgevlogen vanuit alle hoeken van de wereld en waren allemaal in vakantiestemming: dit was voelbaar en merkbaar, zowel op het feest als op de foto’s.

Vooral het bruidspaar (waarvan de bruidegom zelfs flink ziek was!) heeft een grote rol gespeeld in de positieve vibe die op alle foto’s zichtbaar is. Ze waren zo verzorgend, toegewijd en betrokken om iedereen een topdag te bezorgen: dit was echt iets dat mij persoonlijk raakte.
Het zat ‘m niet in het heerlijke eten en de geweldige entertainment, maar écht in de liefde.

Dit voelde ik al toen ik eerder Anna Katharina ontmoette met haar teckel ‘Toby’, die ze als haar eigen kindje liefkoosde. Bij sommige mensen voel je de liefde en oprechtheid er vanaf spatten en word je als Journalistieke Bruidsfotograaf getriggerd om helemaal mee te gaan in de flow en op die manier de allerbeste foto’s te maken.

Lieve Pepe & AK: Happy 1st anniversary!
XOXO Isabelle

Contact

Posted byIsabelle Hattink