ISABELLE HATTINK & JILL STREEFLAND

STIJLVOLLE BOUDOIR - ALS ODE AAN JOUW VALENTIJN

Valentijnsdag is de dag van de liefde en laten wij, Isabelle en Jill, daar nu net fan van zijn. De liefde leggen wij talloze keren per jaar vast bij bruiloften en natuurlijk ook met veel aandacht voor de bruid. Wij weten als geen ander hoe belangrijk foto’s zijn en hoe bijzonder het is voor de vrouw om op haar mooist vastgelegd te worden. Stijlvol, artistiek en krachtig. Wij gunnen dat alle vrouwen en daarom hebben wij onze krachten gebundeld om samen boudoir mini sessies te verzorgen op een prachtige locatie, geheel privé voor onze shoots, daarover later meer.

Bij het boeken van deze sessie ben je niet alleen verzekerd van een unieke samenwerking van twee fotografen, maar ontvang je ook een cadeaubon prachtig verpakt inclusief een fles mini Moët. Het feest begint al bij het overhandigen aan jouw Valentijn of aan jezelf, want deze beleving mag je juist ook jezelf cadeau doen.

De sessie zien wij als een unieke beleving voor de vrouw. Een moment speciaal en alleen voor haar <3. Het avontuur stopt niet na de sessie want het resultaat zal tijdens de revealsessie getoond worden. De actie is inclusief een mini boutique album (15 x 15 cm / 5 spreads) en een besteedtegoed van € 50,00 bij een minimale afname van € 250,-. Je favoriete foto prachtig laten uitvergroten voor unieke Wall Art? Een groter album? Een portraitbox? Alles is mogelijk. Uiteraard ontvang je de digitale foto’s (in websize resolutie) van de gekozen prints in jouw album of Wall Art . Alles is mogelijk. We bespreken de opties tijdens de persoonlijke revealsessie waarbij uiteraard Isabelle en Jill aanwezig zullen zijn.

De boudoir mini sessie zal plaatsvinden op woensdag 23 februari 2022 en de revealsessie op woensdag 9 maart 2022. Binnenkort meer informatie over de prachtige locatie.

Let op we hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar. We zullen je direct op de hoogte brengen van de beschikbaarheid als je contact met ons opneemt.

Valentijnsactie boeken?

Over Isabelle & Jill

Jill Streefland

Je bent prachtig zoals je bent en dat is wat ik je wil laten zien door middel van mijn foto’s. Ik vind het een eer om een vrouw in al haar kracht vast te leggen en laat mij leiden door spannend lichtinval, sierlijke vormen en beweging. De boudoir sessie is een unieke ervaring waarbij we samen voor het mooiste eindresultaat gaan binnen een ontspannen setting.

Isabelle Hattink

Het idee van mijn boudoir sessies is dat je een ervaring aangaat, een herinnering maakt die je emoties raken. Je viert of verwerkt namelijk iets intiems in je leven en gaat dit bewust aan door middel van fotografie. Heel graag geef ik deze ervaring aan jou met de foto’s die ik van je maak.

informatie

The Revealsessie

Dit is het moment dat jij voor het eerst de foto’s van jouw boudoir sessie te zien krijgt. Woensdag 9 maart nodigen wij jou uit om de foto’s te gaan bekijken. Eerst laten wij jou een slideshow zien van de selectie van de foto’s. Na deze slideshow, gaan we foto’s uitkiezen.
Dit is een ontwerp-bestelsessie. In een paar selectierondes kom je tot de selectie van jouw favoriete foto’s. Hierna gaan we bekijken hoe de gekozen foto’s het beste tot zijn recht komen. Dit kan mooi als Wall Art zijn, een album of bijvoorbeeld losse prints in een box, maar het kan ook een combinatie hiervan zijn.
Inclusief de reportage zit al een mini album. Deze kun je dan omzetten naar een groter album of bijvoorbeeld liever een grote print voor aan de muur. Wij bieden een breed scala aan producten aan. Houd er daarom rekening mee dat het essentieel is dat ‘alle beslissers’ aanwezig zijn voor de ontwerp-bestelsessie.

Hoe boek ik deze actie?

Stuur ons een berichtje via mail of WhatsApp en wij gaan alles voor jou in orde maken nadat we alle details samen doorgenomen hebben.

Isabelle Hattink:

info@isabellehattink.nl
+31653484811

Jill Streefland

info@jillstreeflandfotografie.nl
+31624912270

Hou deze pagina in de gaten. We zullen steeds meer ‘onthullen’ en jullie op de hoogte houden van deze unieke boudoir mini sessies en samenwerking.