Loveshoots

Gewoon omdat jullie van elkaar houden

Er is niets leuker dan een serie professionele, originele foto’s laten maken van jou en je geliefde! Dus boek een Loveshoot, gewoon omdat jullie dol op elkaar zijn.
De Loveshoot kun je ook goed boeken als pre-wedding fotoserie. Laat mij die spannende momenten van locatiebezoeken, proefdiners en misschien zelfs trouwkleding passen vastleggen in een professionele fotoserie.
Het is een prachtige aanvulling op de foto’s van je trouwdag. Vooraf maken we met elkaar een plan van de momenten, outfits en locaties. Dit kan overal zijn, ook in het buitenland. Dus boek me gerust voor een pre-wedding shoot in Parijs.
Kies locaties die jullie allebei fantastisch vinden – misschien die ene droomlocatie waar jullie romantische herinneringen aan hebben?
De foto’s kun je later gebruiken zoals je zelf wilt. Dit kan als een mooi album samengesteld met jullie favoriete foto’s, losse prints of bijvoorbeeld voor een save-the-date kaart, de uitnodiging, of gewoon als kunstwerk aan de muur.

Een Loveshoot duurt 1 tot 1,5 uur en kost €500,- (incl. BTW).
Reiskostenvergoeding (bij reistijd meer dan een uur) is €35,- per uur.
Bij het reserveren van een fotosessie en de datum in de kalender te reserveren, ontvang je een factuur voor een aanbetaling van €100,- om de boeking te bevestigen. Het restbedrag dient 8 dagen voor de geplande fotoshoot voldaan te zijn.

Ik werk altijd op basis van prints. Uitzonderingen daargelaten, wanneer je foto’s voor jullie trouwkaart nodig hebt bijvoorbeeld. Inclusief jullie reportage heb je een mini-album van 12 foto’s, deze kunnen worden aangevuld door meer pagina’s in jullie album te nemen, losse prints te bestellen of jullie favoriete foto af te laten drukken als echte wall-art.
De gekozen tastbare prints kunnen ook eventueel digitaal beschikbaar gesteld worden. Foto’s krijgen méér waarde, wanneer je dagelijks kijkt naar een mooie herinnering aan de muur, of herbeleeft als verhaal wat is samengebracht in een album.
Geprinte foto’s: daar blijf je lang naar kijken en ga je over praten. Daarom stijgt de waarde voor jou in de beleving. Foto’s zijn er niet alleen voor om te zien, maar ook om te voelen.

Foto’s kiezen we samen uit in een reveal sessie. Wil je weten hoe dit in zijn werk gaat? Klik dan hier voor de uitleg.

Ben je enthousiast geworden? Neem dan snel contact met me op!

Ja ik wil!

 

Contact