Intimate Stories

Als fotojournalist omarm ik alle emoties: ‘The Good, The Bad & The Ugly’.
Dit is nodig om goed connectie te kunnen maken met de mensen wiens verhaal ik mag vertellen.
Ik hou ervan om in chaos te fotograferen en doe niet aan geposeerde plaatjes. Ik streef echtheid na in mijn fotografie en probeer altijd foto’s te maken die bij je binnenkomen. Beelden die je voelt, over de kwetsbaarheden in het leven.

Intimate Stories zijn daarom denk ik ook mijn favoriete verhalen om te mogen vastleggen met mijn camera. Dat ik zo dichtbij mag komen op intieme momenten in mensenlevens, vind ik ongekend bijzonder.
Ik grijp kleine en bijzondere momenten uit jouw of jullie leven, die het verhaal van NU vertellen en die je voor altijd wil blijven herinneren.

Hieronder in de grid zie je een aantal van die verschillende mooie, liefdevolle of kwetsbare momenten.
De journalistieke reportages die ik fotografeer, bevatten allemaal een hoge mate van intimiteit tussen liefdeskoppels of geven de kwetsbaarheid van zelfliefde weer.

Het eerste verhaal gaat over Shiva.
Na 15 jaar heeft zij haar siliconen borsten eruit laten halen. Het viel haar op, hoe weinig er te vinden is aan fotomateriaal over vrouwen die deze ingreep ongedaan willen maken. Meestal is het andersom wat betreft vóór-en-na foto’s, maar nu wilde zij juist aan alle vrouwen laten zien die twijfelen, hoe het is om weer terug te gaan naar hoe je borsten waren.
Ze voelde zich bevrijd en vrij en kreeg daarnaast ook veel steun van haar man. Ook dit is heel belangrijk in zo’n persoonlijk en lichamelijk proces, wat vrouwen onzeker kan maken. In drie fases ben ik bij haar geweest: vóór de operatie, de dag na de operatie en na de genezing. Shiva hoopt met haar foto’s andere vrouwen te steunen in deze moeilijke beslissing.

Wil je ook een bijzonder proces in jouw leven laten fotograferen? Je bent van harte welkom om dit te bespreken, zodat we dit samen als verhaal kunnen vertellen en anderen mogen inspireren!

Contact

 

Een intimate story kan ook heel simpel zijn, maar daardoor juist zo bijzonder. Hoe leuk is het om jullie leven als stel te laten fotograferen in al zijn eenvoud?
Hieronder zie je het verhaal van Bo en Willem. Gezellig thuis foto’s uitzoeken en knuffelen op bed. De liefdestaal die zij spreken, de manier waarop zij met elkaar omgaan als verhaal verteld. Hoe fijn is dat om als herinnering te krijgen? Zó normaal en iedere dag aanwezig, maar daardoor juist zo belangrijk.

Wil jij ook zo’n reportage? Neem dan snel contact met me op!

Contact

Contact