Boudoir/nude-art

Vieren dat je vrouw bent is het feestje wat essentieel is om gelukkig te zijn!

Boudoirfotografie is een kunstvorm waarbij je jouzelf als vrouw op een intieme, krachtige en artistieke manier laat portretteren.
Alle vrouwen zijn namelijk prachtig en ‘het vrouw zijn’ moet gevierd worden! Alle vrouwen zouden van zichzelf en hun imperfecties horen te houden en zo’n shoot zichzelf cadeau geven.
Hierdoor zie je hoe mooi je bent en dat je jezelf mag laten zien. Ik vind het altijd prachtig om te zien hoe zelfvertrouwen groeit na zo’n sessie!

Hoe mooi zou het zijn om al jouw vrouwelijkheid te mogen zien shinen in een fotosessie?

Tijdens een boudoir of nude-art sessie bij jou thuis of op een eigen gekozen locatie (vanaf €500,-), ben je helemaal op je gemak én haal ik het mooiste uit jou naar voren.
Klik hier voor meer info over mijn werkwijze bij boudoir shoots >>
Geloof me: jij gaat zó blij zijn met deze foto’s van jezelf!

Contact

Samen alles bespreken in een kennismakingsgesprek.

Ons contact begint bij een kennismaking. Samen bespreken we samen van tevoren telefonisch jouw wensen en ideeën door.
Dit gaat over de beleving of het doel van jouw photo shoot, tot aan de praktische invulling van kledingtips tot locatie. Want iedereen is uniek en heeft een ander verhaal. Vertel me jouw wensen zodat we samen een passende shoot kunnen bedenken die het beste bij jou of jullie past.

Wat je kan verwachten van een telefonische intake (dit kan ook met beeldbellen), is om te ontdekken wat voor soort reportage er bij jou past. Wil je dit alleen of samen beleven? Wat is er belangrijk in jouw photo shoot? Wat voor foto’s verwacht je? Wil je iets vieren of wat voor soort beleving wil je laten fotograferen?
Ik neem de tijd om jou of jullie te leren kennen en alles door te nemen, zodat we tot een uniek plan komen, gebaseerd op jullie wensen.
Dit gesprek is al vaak een hele belevenis. Het kan intens zijn, maar ook een feestje om uit te kijken naar iets bijzonders.

Een kennismakingsgesprek kan eventueel ook bij mij thuis plaatsvinden. Ik kan je dan direct demo-albums, portrait boxen en wall-art laten zien ter inspiratie.

De photo shoot!!!

Eindelijk is het zover. Alle voorbereidingen zijn gedaan, de mood hebben we gecreëerd en dan kunnen we eindelijk deze beleving gaan vastleggen.
Mijn fotografie is altijd op locatie. Boudoirshoots zijn meestal bij jou thuis, maar je kan je ook opgeven voor een boudoir photo shoot in één van de mooie hotels die ik eens in de zoveel tijd afhuur of we kiezen samen een geweldige locatie uit.
Eventueel kan er ook visagie bijgeboekt worden.  Fotosessies duren gemiddeld 2 tot 3 uur, afhankelijk van het idee dat we besproken hebben.

De reveal sessie.

Dit is het moment dat jij voor het eerst de foto’s van jouw/jullie photo shoot te zien krijgt. Ongeveer 2 weken na de shoot, nodig ik jullie bij mij thuis uit om de foto’s te gaan bekijken. Eerst laat ik jullie een slideshow zien van de selectie van jullie foto’s. Na deze slideshow, gaan we foto’s uitkiezen.
Dit is een ontwerp-bestelsessie. In een paar selectierondes kom je tot de foto’s waar jullie het meest gelukkig van worden. Hierna gaan we bekijken hoe de gekozen foto’s het beste tot zijn recht komen. Dit kan mooi als wall-art zijn, een album of bijvoorbeeld losse prints in een box, maar het kan ook een combinatie hiervan zijn.
Inclusief de reportage (basiskosten) zit vaak al een mini-album. Deze kun je dan omzetten naar een groter album of bijvoorbeeld liever een grote print voor aan de muur. Ik bied een breed scala aan producten aan. Houd er daarom rekening mee dat het essentieel is dat ‘alle beslissers’ aanwezig zijn voor de ontwerp-bestelsessie, anders moeten we een nieuwe afspraak maken.

DE KOSTEN:

De kosten zijn vanaf 500 euro. Hiervoor krijg je een mini-album van 15×20 cm met 10 pagina’s. 15 foto’s digitaal en een voucher van 100 euro om te kunnen besteden aan wall-art, een portretbox of luxe album.
Bij het reserveren van een fotosessie en de datum in de kalender te reserveren, ontvang je een factuur voor een aanbetaling van € 100,- om de boeking te bevestigen. Het restbedrag dient 8 dagen voor de geplande fotoshoot voldaan te zijn.

Ik werk altijd op zoveel mogelijk op basis van prints  zoals wall-art of albums, waarbij de gekozen tastbare prints ook eventueel digitaal beschikbaar kunnen zijn. Foto’s krijgen meer waarde wanneer je dagelijks kijkt naar een mooie herinnering aan de muur, of herbeleeft als verhaal wat is samengebracht tot een album. Naar geprinte foto’s blijf je lang kijken en erover praten en daarom stijgt de waarde voor jou in de beleving. Foto’s zijn er niet alleen om te zien, maar ook om te voelen.

 

Eindelijk jouw prints aan de muur of een mooi album!

Na de reveal sessie kan de bestelling van start gaan. Ik stuur jullie een factuur en na ontvangst van de betaling, ga ik alles bestellen voor jullie. Als je bestelling binnen is, mogen jullie het komen ophalen of stuur ik het naar jullie op. Jullie kunnen eindelijk genieten van jullie persoonlijke kunstwerk, het eindproduct van jullie beleving.

Wil jij ook deze beleving? Neem dan snel contact met mij op!

Ja IK WIL!

 

Contact