Weddings

Fotografie is mijn grote passie. Wat mij ontzettend inspireert aan fotografie is dat ik mij constant kan blijven ontwikkelen. Ik vind het zo mooi om het verhaal te mogen vertellen van het grootste liefdesfeest ooit door middel van foto’s. Mijn aanpak is journalistiek, dat wil zeggen: ik fotografeer het zoals het écht is. Daarom hoef je bij mij niet te poseren, maar kun je gewoon lekker jezelf zijn. Op die manier kan ik oprechte emoties en bijzondere momenten vastleggen, van jullie tweetjes, van je familie en andere gasten; zowel de lach als de tranen.

Jullie trouwdag is jullie verhaal, jullie herinnering, waar je met een grote glimlach doorheen kunt bladeren, steeds weer opnieuw.

Die mooie dag in jullie leven, met de mensen waar jullie van houden, zal door de foto’s blijven voortbestaan.

Ik heb twee belangrijke ingrediënten van jullie nodig om de foto’s van jullie trouwdag zo speciaal mogelijk te maken: vertrouwen en vrijheid.

Werkwijze

Jullie zijn van harte welkom voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Het is erg fijn om elkaar vooraf te ontmoeten en jullie wensen te bespreken. Terwijl jullie op je gemak albums en foto’s bekijken, bespreken we de trouwdag uitgebreid. Ook vertel ik het één en ander over mijn werkwijze. Een dergelijk gesprek duurt gemiddeld 1,5 uur. Naar aanleiding van dit gesprek maak ik een offerte die aansluit bij jullie wensen.

Op de dag zelf:
Op jullie trouwdag meng ik mij onder de gasten om zo onopvallend mogelijk te kunnen fotograferen. Het doel is om spontane journalistieke trouwfoto’s te maken en mooie emoties te fotograferen.

Met de foto’s wil ik op een onderscheidende manier jullie unieke bruiloftsverhaal vertellen. In iedere bruiloft vind ik een rode draad. Die rode draad kan bijvoorbeeld zijn: verliefdheid, humor, alles onder controle, romantiek, familiebanden of gewoon: feest!

Wil je meer weten? Neem dan snel contact op.

Contact

Tarieven en pakketten

Jullie trouwdag als verhaal te mogen fotograferen; dat is wat ik het liefste doe. Het complete verhaal van jullie trouwdag is het beste vast te leggen vanaf het moment van de voorbereidingen van bruid en bruidegom tot aan het feest.

Mijn tarief start vanaf € 2.400. Deze prijs is inclusief 6 uur fotografie, een trouwalbum met 30 fotopagina’s van 25× 35 cm en een luxe album box.

Ben je enthousiast geworden? Maak dan een vrijblijvende afspraak en vertel mij al jullie wensen. We bekijken samen de mogelijkheden en ik laat jullie verschillende trouwalbums, ouderalbums en grotere albums zien. Ook vertel ik je over de mogelijkheden van een eventuele pre-wedding Loveshoot.

BRUIDSFOTOGRAFIE IN HET BUITENLAND

Ga je in het buitenland trouwen? Dan wil ik uiteraard mee ;-) Ik ben dol op Destination Weddings en heb dit onder andere al gedaan voor huwelijken in Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Bali, Amerika, Mexico en Griekenland. Neem maar eens een kijkje in mijn journal voor een impressie hiervan. Vertel me jullie wensen en ik maak een offerte op maat.

Trouwalbums

Waarom ik een trouwalbum heel belangrijk vind:
Een trouwalbum is een cadeau voor de rest van je leven (en daarna). Je kunt deze speciale dag steeds weer opnieuw beleven met vrienden en familie. Er komen periodes waarin je minder vaak in je trouwalbum zult kijken, maar vooral in emotionele levensfases is het fijn om opnieuw te kunnen genieten van deze positieve, feestelijke gebeurtenis. Een trouwalbum is een belangrijk symbool van je leven, ook over twintig jaar.
Mooie foto’s zijn er ook voor de volgende generaties. Ook zij kunnen zien hoe hun ouders, ooms en tantes eruit zagen, hoe jullie trouwdag was en hoe jullie dit beleefd hebben. Met een album geef je nabestaanden de mogelijkheid om je beter te leren kennen. Het trouwalbum is dan ook een belangrijke bijdrage aan jullie familiegeschiedenis.
Trouwalbums zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen: bijvoorbeeld met een linnen of leren omslag. Je ontvangt je album in een luxe box, passend bij het thema en de kleuren van je fotoreportage.

De meest gekozen afmetingen voor een album zijn 25×35 cm en 30×40 cm met een inhoud vanaf 20 bladen (40 pagina’s). Andere maten zijn ook mogelijk, zoals kleinere albums van 15×20 cm. De foto’s worden afgedrukt op hoogwaardig fotopapier waardoor je verzekerd bent van heldere, levendige kleuren. Het album heeft stevige, dikke bladen en is naadloos. Hierdoor kun je het plat openleggen zonder de pagina’s om te buigen

FAQ

We kunnen contact hebben via Skype, Teams of via FaceTime, op een tijdstip dat voor jullie handig is.

Jazeker. Zowel mijn tweede fotograaf als ik zijn dol op reizen. Buiten Nederland hebben we gefotografeerd in Griekenland, Frankrijk, Oostenrijk, Bali, Jeruzalem, Mexico City, Bosten, Italië en België. Neem vooral een kijkje in mijn journal voor een impressie hiervan!
Op mijn wish-list staan nog veel meer landen voor bruiloftsreportages, dus neem vooral contact met me op!

Ik boek in de meeste gevallen mijn eigen reizen en hotels, zodat jullie je daar geen zorgen over hoeven te maken.

Dat kun je grotendeels zelf bepalen; er zijn meerdere pakketten waar je uit kunt kiezen. Lees hier meer over de pakketten en tarieven.
Ja, je krijgt alle foto’s bewerkt, digitaal (JPG) en in hoge resolutie, zonder watermerk.
Twee weken na je bruiloft krijg je een preview van de beste foto’s. Binnen 8-12 weken krijg je toegang tot al je definitieve foto’s (in printkwaliteit), via een beveiligde online gallery. Ook krijgen jullie dan een voorstel voor het ontwerp van het fotoalbum. Jullie hebben de mogelijkheid om enkele wijzigingen door te geven. Vervolgens duurt het 2 tot 3 weken voordat het album klaar is.
Je slideshow en online gallery blijven beschikbaar voor minstens 1 jaar.
Ja, als jullie dat wensen, kan ik ook enkele traditionele foto’s erbij maken, zoals groepsfoto’s en details van decoraties en andere belangrijke elementen.
Mijn stijl is fotojournalistiek. Je merkt niet dat ik er ben. Ik maak foto’s van de gasten, emoties en gebeurtenissen gedurende de dag, zonder onderbreking. Ik maak ook originele portretten van jullie samen. Ik gebruik verschillende technieken en zoek altijd naar interessante composities en bijzondere lichtmomenten om jullie portretten zo creatief en mooi mogelijk te maken.
Dit kan verschillen tussen de 10 minuten en 2 uur. Als je kiest voor twee of drie keer een sessie van een half uur dan heb je al een mooie basis om liefdevolle momenten met elkaar te laten vastleggen. Probeer het gevoel van poseren zoveel mogelijk los te laten en zie de photo shoots als een momentje voor jullie samen. Dat levert de meest spontane foto’s op.
Vroeg in de ochtend of aan het einde van de dag, als de zon laag staat. Ook korte sessies ‘s avonds in het donker zijn mogelijk. Dit levert altijd bijzonder mooie resultaten op.
Ja, als dat kan, heel graag. Een lunch voor overdag en iets voor in de avond zou fantastisch zijn. Dat kan ook een eenvoudig gerecht zijn. Als je wilt kan ik in de buurt van de gasten blijven, zodat ik ook kan fotograferen tijdens het diner.

Ik werk altijd samen met een second shooter. Deze tweede fotograaf richt zich o.a. op het vastleggen van de voorbereiding van de bruidegom, terwijl ik mij focus op de ‘Getting Ready’ van de bruid. Ook fotografeert hij of zij de gehele dag vanuit een andere (extra) hoek. Soms gebeuren er meerdere belangrijke of leuke dingen op hetzelfde moment en daarom is een extra paar ogen en camera noodzakelijk. Daarnaast helpt de second shooter mij met de nodige belichting bij de photo shoot en portretten.