Boudoir-Portrait

Wil jij ook een mooie herinnering aan een bepaalde levensfase? Dit kan op verschillende manieren beleefd worden. ‘Liefde’ is wat mij inspireert en daarom bevat mijn fotografie een hoge mate van intimiteit tussen liefdeskoppels of geven de kwetsbaarheid van zelfliefde weer.
Hieruit ontstaat een portret, boudoir shoot, loveshoot of intimate story. Deze photo shoots zijn ook te combineren in één photo shoot.

Het idee van mijn photo shoots is dat je een ervaring aangaat, een herinnering maak die je emoties raken. Je viert of verwerkt namelijk iets intiems in je leven en gaat dit bewust aan door middel van fotografie.
We hebben eerst telefonisch contact over alle wensen en ideeën. Daarna vindt de photo shoot plaats en vervolgens de reveal sessie, waarin je kan kiezen voor wall-art, passepartout boxen of een album.
Nadien kunnen deze worden opgehaald of opgestuurd.

Stap 1:

Wanneer je mij een aanvraag stuurt, zal ik contact met je opnemen en bespreken we samen van tevoren telefonisch jouw wensen en ideeën door.
Dit gaat over de beleving of het doel van jouw photo shoot, tot aan de praktische invulling van kledingtips tot locatie. Want iedereen is uniek en heeft een ander verhaal. Vertel me jouw wensen zodat we samen een passende shoot kunnen bedenken die het beste bij jou of jullie past.

Wat je kan verwachten van een telefonische intake (dit kan ook met beeldbellen), is om te ontdekken wat voor soort reportage er bij jou past. Wil je dit alleen of samen beleven? Wat is er belangrijk in jouw photo shoot? Wat voor foto’s verwacht je? Wil je iets vieren of wat voor soort beleving wil je laten fotograferen?
Ik neem de tijd om jou of jullie te leren kennen en alles door te nemen, zodat we tot een uniek plan komen, gebaseerd op jullie wensen.
Dit gesprek is al vaak een hele belevenis. Het kan intens zijn, maar ook een feestje om uit te kijken naar iets bijzonders.

Een kennismakingsgesprek kan eventueel ook bij mij thuis plaatsvinden. Ik kan je dan direct demo-albums, portrait boxen en wall-art laten zien ter inspiratie.

Stap 2: De photo shoot!!!

Eindelijk is het zover. Alle voorbereidingen zijn gedaan, de mood hebben we gecreëerd en dan kunnen we eindelijk deze beleving gaan vastleggen.
Mijn fotografie is altijd op locatie. Portretten kunnen bij jou thuis gefotografeerd worden of op een gekozen locatie. Loveshoots zijn vaak op een locatie die jullie samen mooi vinden. Boudoirshoots zijn meestal bij jou thuis, maar je kan je ook opgeven voor een boudoir photo shoot in één van de mooie hotels die ik eens in de zoveel tijd afhuur.
Eventueel kan er ook visagie bijgeboekt worden. Een intimate story is altijd op locatie, jullie zelfgekozen locatie om jullie verhaal te kunnen vertellen. Fotosessies duren gemiddeld 1 tot 3 uur, afhankelijk van het idee dat we telefonisch besproken hebben.

Stap 3: De reveal sessie.

Dit is het moment dat jij voor het eerst de foto’s van jouw/jullie photo shoot te zien krijgt. Ongeveer 2 weken na de shoot, nodig ik jullie bij mij thuis uit om de foto’s te gaan bekijken. Eerst laat ik jullie een slideshow zien van de selectie van jullie foto’s. Na deze slideshow, gaan we foto’s uitkiezen.
Dit is een ontwerp-bestelsessie. In een paar selectierondes kom je tot de foto’s waar jullie het meest gelukkig van worden. Hierna gaan we bekijken hoe de gekozen foto’s het beste tot zijn recht komen. Dit kan mooi als wall-art zijn, een album of bijvoorbeeld losse prints in een box, maar het kan ook een combinatie hiervan zijn.
Inclusief de reportage (basiskosten) zit vaak al een mini-album. Deze kun je dan omzetten naar een groter album of bijvoorbeeld liever een grote print voor aan de muur. Ik bied een breed scala aan producten aan. Houd er daarom rekening mee dat het essentieel is dat ‘alle beslissers’ aanwezig zijn voor de ontwerp-bestelsessie, anders moeten we een nieuwe afspraak maken.

De kosten:
De kosten verschillen per soort photo shoot. Een gecombineerde shoot vraagt vaak om een offerte op maat. Een portretshoot kan vanaf 250 euro, boudoir vanaf 500 euro, intimate stories vanaf 750 euro en een loveshoot vanaf 500 euro.
Bij het reserveren van een fotosessie en de datum in de kalender te reserveren, ontvang je een factuur voor een aanbetaling van € 100,- om de boeking te bevestigen. Het restbedrag dient 8 dagen voor de geplande fotoshoot voldaan te zijn.

Ik werk altijd op basis van prints. Uitzonderingen daargelaten. Zakelijke portretten kunnen digitaal per bestand aangekocht worden, trouwreportages zijn inclusief digitale bestanden en een album.
Overige reportages zijn altijd uitgaande op basis van prints zoals wall-art of albums, waarbij de gekozen tastbare prints ook eventueel digitaal beschikbaar kunnen zijn. Foto’s krijgen meer waarde wanneer je dagelijks kijkt naar een mooie herinnering aan de muur, of herbeleeft als verhaal wat is samengebracht tot een album. Naar geprinte foto’s blijf je lang kijken en erover praten en daarom stijgt de waarde voor jou in de beleving. Foto’s zijn er niet alleen om te zien, maar ook om te voelen.

Stap 4:

Na de reveal sessie kan de bestelling van start gaan. Ik stuur jullie een factuur en na ontvangst van de betaling, ga ik alles bestellen voor jullie. Als je bestelling binnen is, mogen jullie het komen ophalen of stuur ik het naar jullie op. Jullie kunnen eindelijk genieten van jullie persoonlijke kunstwerk, het eindproduct van jullie beleving.

Wil jij ook deze beleving? Neem dan snel contact met mij op!

Ja ik wil!