Isabelle Hattink - Photographer & Storyteller

About

In 2001 ben ik afgestudeerd aan de St. Joost Kunstacademie in Breda (Fotografische Vormgeving) en daarna ben ik meteen doorgestart als zelfstandig allround fotograaf.

Qua werk heb ik in de afgelopen 20 jaren met veelzijdige onderwerpen en opdrachten geëxperimenteerd, waaronder zakelijke portretten voor tijdschriften, interieurfotografie en macrofotografie.
Dit alles was heel leerzaam in het ontwikkelen van mijn eigen stijl.

De connectie tussen mensen vastleggen en hun verhaal vertellen is waar mijn hart ligt.
Jullie emoties, jullie herinneringen, jullie verhaal.
Van alle mensen die ik voor mijn lens heb mogen hebben, krijg ik terug dat zij zichzelf herkennen in hun verhaal. Of dit nou mooi, gek, intens, stil, of uitbundig is: iedere emotie is welkom in mijn fotografie.

Ik heb mij gespecialiseerd in journalistieke trouwfotografie.
In 2017 ben ik uitgeroepen tot Fearless Photographer van het jaar (de belangrijkste fotowedstrijd voor bruidsfotografen) en sinds oktober 2021 ben ik ambassadeur voor Nikon Europe.

De afgelopen jaren heb ik zelf veel cursussen gevolgd én gegeven. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik de hele wereld over heb mogen reizen om over mijn passies en leermomenten te mogen vertellen op internationale conferenties en workshops.
Het is een grote eer dat ik op deze evenementen andere fotografen mag inspireren hoe zij hun eigen stem kunnen ontdekken.

Ben je zelf ook fotograaf of heb je een ander creatief beroep? Ik geef 1 op 1 coaching en mentoring om je te helpen met het zoeken naar jouw unieke authenticiteit. Benader me gerust als je eens wil sparren of check mijn agenda voor volgende data van workshops en evenementen waar ik spreek.

Tot slot nog wat persoonlijke weetjes over mij: ik heb een prachtige tienerdochter en een lieve vriend. Ik woon in het bruisende Rotterdam en ik hou van dansen, terrasjes, feestjes, lekker eten en ik heb een druk sociaal leven.
Verder ben ik altijd te porren voor een wijntje of impulsieve acties. Je kunt mij volgen op Instagram of Facebook, om mijn laatste werk steeds als eerste te zien.

Contact